Sunday, September 23, 2012

Behzat Ç.

3. sezonu hayirlara vesile olsun. Amirim geldi, odamin bi kösesine oturdu, elinde Bomonti. Tat tuz birakmadi hicbirimizde.

- - - dikkat! spoiler icerir - - - 

Dogruca konuya gireyim: Esra'nin hamile olmasi hem cok arabesk ama hem de bir o kadar da gercek. Yok mu, okumuyor muyuz sehit haberlerinde filan? Öyle bir tatsiz, acikli.

Hayalet ve Cevdet'in Akbaba'dan tirsmalari mükemmel olmus. Ben basta, acaba kesik parmak cinayetlerini gözardi mi ettiler ki diye endiselenmistim, ama belli ki dokunulacak o konuya.

Bahri'deki villain karizmasi dizideki kimsede yok. Ne Ercü'de ne Memduh'ta. Selim sahsiyetsizini almis kapamis odaya. Ben, amirim iyice bir $amarlar diye düsünmüstüm onu ama olmadi.

Harun da, hala ayni "Angara bebesi" Harun. Aninda Eda'nin yanina ta$inmak icin yol yapmaya calismalar,  telefonda amirden kalayi yiyip yine de tayfaya caktirmamak icin muhabbete devam ediyormus gibi yapmalar aynen sürüyor.

Behzat icindeki Behzatlar delirdiler, katil oldular, suikastlar düzenlediler, intihat ettiler, extacy attilar, damarlari sisirip eroin bastilar kana. En sonunda s*ktiri cekti amirim hepsine. Haftaya gercege dönüyoruz belli ki.

O $evket'in kilkuyruk tavirlari tepkileri cok komik. Dizide atarlar giderler girla, aci dozu da üst e$ige dayanmi$ durumda, ama Sevketcigim'e hala gülüyorum. Nasil bir zevzek o yazik, cok tatli, cok komik. Ege Aydan mükemmel oynuyor.

Bu sezon yine Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç. izleyecegim belli ki. 

Ha Leyla ile Mecnun demisken. Onlarin Ismail Abisi, Serkan Keskin, $ubat diye bir dizi icin Kim Bilir'i söylemis. Cok da güzel olmus.

Dinleyin bakalim, begenecek misiniz.
Iyi eglenceler!





Haydi kalin saglicakla.
Janet.

No comments:

Post a Comment